18.5 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

LA MULȚI ANI! 18 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Iniţiativele aproape întotdeauna deosebit de originale şi destul de curajoase, luate spontan şi neaşteptat, sunt excelent secondate de o judecată fără cusur, nu numai (sau prea puţin) a momentului imediat, cât a perspectivei pe termen lung, succesul, predestinat astral a fi şi de lungă durată şi de bună calitate, fiind dobândit destul de uşor, dar nativul rămâne un egoist, cu doar relative satisfacţii în cadrul familiei.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Cu mult respect faţă de obiceiurile şi tradiţiile ancestrale, vă inspiraţi din acestea, din înţelepciunea lor, pentru a reuşi să vă asumaţi responsabilităţile ce vă revin. Consideraţi esenţial să ştiţi de unde veniţi şi încotro mergeţi. Înzestrat cu o remarcabilă creativitate, vă place să fiţi înconjurat de oameni care sunt, şi ei, creativi şi imaginativi. În ciuda legăturii strânse pe care o aveţi cu trecutul, puteţi fi considerat vizionar, în baza ideilor dumneavoastră oarecum extravagante referitoare la viitor. Aveţi un admirabil spirit de familie; aceasta nu vă împiedică însă să aveţi nevoie şi de contacte în afara nucleului familial. Sunteţi ambiţios, dar nu distrugeţi vreodată pe cineva pentru a vă atinge scopurile. Pentru dumneavoastră, cel mai bun tonic care există este, în mod incontestabil, căldura şi confortul căminului.

Dragoste: Dotat cu o mare deschidere spirituală şi cu un perfect simţ al umorului, sunteţi o persoană adaptabilă.
Bani/muncă: Lucraţi mai bine de unul singur şi aveţi nevoie să înţelegeţi bine o activitate înainte de a o iniţia.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Paște 2024. Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image

Paște 2024. Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image. La fel ca în fiecare an,...

Alte știri din aceeași categorie