-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

LA MULȚI ANI! 17 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Oricare i-ar fi restul calităţilor avute, oricare ar fi domeniul în care va acţiona, cu adevărat dominante vor fi înţelepciunea deosebită, voinţa de neclintit în urmărirea scopului propus şi perseverenţa în realizarea acestuia, toate acestea conlucrând armonios pentru ca nativul să îşi poate atinge în viaţă obiectivul propus, oricât le-ar părea altora de nerealist la un moment dat, şi reuşita să îi fie deplină.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Aveţi cu adevărat toate calităţile de care este nevoie în prietenie. Afectuos şi tandru, nu vă temeţi să vă exprimaţi sentimentele, nici să daţi curs emoţiilor. Sensibil la nevoile şi la aşteptările celorlalţi, percepeţi imediat ceea ce este mai bun în fiecare persoană. Căutaţi echilibrul şi armonia în toate domeniile vieţii. Romantic, sunteţi atras de arte şi întotdeauna vă impresionează mai mult receptivitatea şi emotivitatea oamenilor decât frumuseţea lor exterioară. Generos, iertaţi cu uşurinţă, în măsura în care răul ce vi s-a făcut nu a fost intenţionat. Încrederea pe care o aveţi în oameni vă face vulnerabil la răutate, dar nu vă stă în fire să vă îndoiţi de intenţiile altei persoane în ceea ce vă priveşte. Aveţi o tendinţă netă spre visare.

Dragoste: Ştiţi cum să vă determinaţi partenerul să vă satisfacă nevoile de afecţiune şi de atenţie.
Bani/muncă: Fără să aşteptaţi onoruri, speraţi întotdeauna să vi se recunoască calitatea muncii depuse.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie