-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

LA MULȚI ANI! 18 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Iniţiativele aproape întotdeauna deosebit de originale şi destul de curajoase, luate spontan şi neaşteptat, sunt excelent secondate de o judecată fără cusur, nu numai (sau prea puţin) a momentului imediat, cât a perspectivei pe termen lung, succesul, predestinat astral a fi şi de lungă durată şi de bună calitate, fiind dobândit destul de uşor, dar nativul rămâne un egoist, cu doar relative satisfacţii în cadrul familiei.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Cu mult respect faţă de obiceiurile şi tradiţiile ancestrale, vă inspiraţi din acestea, din înţelepciunea lor, pentru a reuşi să vă asumaţi responsabilităţile ce vă revin. Consideraţi esenţial să ştiţi de unde veniţi şi încotro mergeţi. Înzestrat cu o remarcabilă creativitate, vă place să fiţi înconjurat de oameni care sunt, şi ei, creativi şi imaginativi. În ciuda legăturii strânse pe care o aveţi cu trecutul, puteţi fi considerat vizionar, în baza ideilor dumneavoastră oarecum extravagante referitoare la viitor. Aveţi un admirabil spirit de familie; aceasta nu vă împiedică însă să aveţi nevoie şi de contacte în afara nucleului familial. Sunteţi ambiţios, dar nu distrugeţi vreodată pe cineva pentru a vă atinge scopurile. Pentru dumneavoastră, cel mai bun tonic care există este, în mod incontestabil, căldura şi confortul căminului.

Dragoste: Dotat cu o mare deschidere spirituală şi cu un perfect simţ al umorului, sunteţi o persoană adaptabilă.
Bani/muncă: Lucraţi mai bine de unul singur şi aveţi nevoie să înţelegeţi bine o activitate înainte de a o iniţia.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie