33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

LA MULȚI ANI! 16 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Tendinţă accentuată de a-i fi recunoscute meritele şi valoarea sa intrinsecă, {efort) care, deşi i-ar putea totuşi aduce nativului destule satisfacţii, chiar dintre cele majore, nu îi va lăsa un gust plăcut, ci puţin cam amar,„prea multă strădanie pentru cauze mici”.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Stăpânit de sentimente contradictorii, căutaţi senzaţiile tari dar, în acelaşi timp, v-aţi dori ca tumultul dumneavoastră interior să se liniştească. Nu vă temeţi nici de încercări, nici de provocări şi nu vă este niciodată frică să vă aventuraţi singur, oricare ar fi pericolul sau ameninţările. In strădania de a vă realiza obiectivele, aveţi o atitudine pozitivă şi constructivă, dar lăsaţi întotdeauna impresia că aţi avea ceva de dovedit cuiva. Eforturile dumneavoastră sunt în general constante şi daţi dovadă de multă perseverenţă. Excesiv, resimţiţi permanent nevoia de a vă depăşi, de a fi performant, de a participa la competiţie. Vă este foarte greu să vă păstraţi calmul când vă confruntaţi cu eşecuri. Cultivaţi umilinţa şi, măcar câteodată, fiţi jucător corect, acceptând să pierdeţi fără regrete.

Dragoste: Implicarea dumneavoastră în relaţia de cuplu depinde de motivaţia şi de entuziasmul pe care celălalt vi le trezeşte.
Bani/muncă: Vă este foarte greu să economisiţi; încercaţi să nu vă risipiţi banii pe lucruri inutile.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie