16.3 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

LA MULȚI ANI, Mișu Vasilescu! 24 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 24 decembrie este ziua de naștere a președintelui CA – Edilul CGA, Mișu Vasilescu. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte de o zi minunată care să îi aducă multe împliniri în anul 2017 și realizări profesionale.

Drept cadou i-au realizat și o scurtă prezentare a personalității sale de naștere.

Marcat de un profund sentiment al datoriei (al datoriei împlinite) şi excelent ajutat de o mare capacitate de asimilare a informaţiilor celor mai diverse şi de capacitatea de analiză a lor, nativul va fi răsplătit din plin pentru eforturile sale de societate, care îi va recunoaşte meritele, şi de propria-i familie, unde va fi şi iubit şi respectat.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Dotat cu tinereţe sufletească şi spirituală, aveţi totuşi o oarecare dificultate în exprimarea entuziasmului faţă de lucrurile ce vă fac plăcere cu adevărat. Curajos, perseverent şi voluntar, dispuneţi de o forţă calmă, liniştitoare, şi de un simţ al datoriei ce vă face onoare. Spiritul de analiză şi de reflecţie ce vă este caracteristic vă permite să vă păstraţi sângele-rece în toate împrejurările. Cu toate că nu sunteţi prea vorbăreţ, nu vă displace să participaţi la schimburi de păreri şi la discuţii pe marginea unor subiecte serioase; refuzaţi în schimb să vă implicaţi în pălăvrăgeli. În cursul vieţii, faceţi bilanţuri, constataţi lacunele şi realizările; nu vă temeţi niciodată să vă îndoiţi de propriile acţiuni şi să vă fixaţi noi obiective.

Dragoste: Deoarece vă place să trăiţi clipa prezentă, partenerul dumneavoastră trebuie să fie flexibil şi spontan.
Bani/muncă: E mai bine să lucraţi în scopul obţinerii stabilităţii şi a unor eventuale profituri decât pentru realizarea unor vise pe termen scurt.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa

Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa. Astăzi este Joia Mare din Săptămâna Patimilor, o zi plină de...

Alte știri din aceeași categorie