17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI! 23 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Visător prin definiţie, adică idealist, melancolic şi nerealist, nativul, deloc interesat de altceva decât de viaţa sa sentimentală, tocmai în acest domeniu atât de drag lui nu va avea parte decât de neînţelegeri şi decepţii, dar, compensatoriu, va avea parte de mai mulţi prieteni buni decât ar crede el însuşi, ce-i vor fi întotdeauna alături, ajutându-l serios în carieră, care îi va fi bună, deşi fără mare strălucire.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.
Cam pesimist din fire, vedeţi de multe ori viaţa ca pe un imens bazar în care fiinţe omeneşti evoluează într-un haos continuu. Organizat şi metodic, aveţi oroare de confuzie. Viaţa dumneavoastră se desfăşoară într-un cadru bine stabilit, cu limite clare şi precise. Înzestrat cu un puternic simţ al datoriei, sunteţi un judecător neîngăduitor atunci când valorile stabilite sunt încălcate sau moralitatea este pătată. Totuşi, în ciuda acestei durităţi în unele aspecte ale vieţii, sunteţi o persoană absolut onestă, obiectivă, responsabilă şi de încredere. Cu toate că afirmaţiile dumneavoastră sunt cam tăioase şi seci, oferiţi de multe ori sfaturi înţelepte şi avizate şi acceptaţi întotdeauna cu plăcere să faceţi pe psihologul, pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

Dragoste:Criticile vă fac să bateţi în retragere şi rareori se întâmplă să acordaţi o a doua şansă.
Bani/muncă: Cu toate că nu sunteţi exigent, vă place să lucraţi într-un cadru supervizat şi bine condus.#CONITAHOROSCOPISTA

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie