11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI, Mișu Vasilescu! 24 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 24 decembrie este ziua de naștere a președintelui CA – Edilul CGA, Mișu Vasilescu. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte de o zi minunată care să îi aducă multe împliniri în anul 2017 și realizări profesionale.

Drept cadou i-au realizat și o scurtă prezentare a personalității sale de naștere.

Marcat de un profund sentiment al datoriei (al datoriei împlinite) şi excelent ajutat de o mare capacitate de asimilare a informaţiilor celor mai diverse şi de capacitatea de analiză a lor, nativul va fi răsplătit din plin pentru eforturile sale de societate, care îi va recunoaşte meritele, şi de propria-i familie, unde va fi şi iubit şi respectat.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Dotat cu tinereţe sufletească şi spirituală, aveţi totuşi o oarecare dificultate în exprimarea entuziasmului faţă de lucrurile ce vă fac plăcere cu adevărat. Curajos, perseverent şi voluntar, dispuneţi de o forţă calmă, liniştitoare, şi de un simţ al datoriei ce vă face onoare. Spiritul de analiză şi de reflecţie ce vă este caracteristic vă permite să vă păstraţi sângele-rece în toate împrejurările. Cu toate că nu sunteţi prea vorbăreţ, nu vă displace să participaţi la schimburi de păreri şi la discuţii pe marginea unor subiecte serioase; refuzaţi în schimb să vă implicaţi în pălăvrăgeli. În cursul vieţii, faceţi bilanţuri, constataţi lacunele şi realizările; nu vă temeţi niciodată să vă îndoiţi de propriile acţiuni şi să vă fixaţi noi obiective.

Dragoste: Deoarece vă place să trăiţi clipa prezentă, partenerul dumneavoastră trebuie să fie flexibil şi spontan.
Bani/muncă: E mai bine să lucraţi în scopul obţinerii stabilităţii şi a unor eventuale profituri decât pentru realizarea unor vise pe termen scurt.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie