15.2 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

PEȘTI: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Casa muncii Peștilor este activată în 2017 de o eclipsă de Lună (la 11 februarie) și de o eclipsă totală de Soare (la 21 august). Astfel, în perioadele din preajma eclipselor ai putea fi mai activ în căutarea unui (nou) loc de muncă sau ai putea încerca să îmbunătățești atmosfera la locul de muncă, atât cât stă în puterile tale. Demonstrează-ți eficiența și creativitatea, reorganizează-ți programul!

Din punct de vedere profesional, anul 2017 poate fi deosebit de bun, cu rezultate dintre cele mai concrete și mai durabile, care te pot ajuta să îți consolidezi câteva proiecte pe termen lung.

Saturn se află în casa a X-a a Peștilor până la 20 decembrie 2017, ceea ce înseamnă că pentru unii Pești anul 2017 poate marca un apogeu al carierei, un moment de recunoaștere a meritelor, de afirmare, de certificare a autorității într-un anumit domeniu. Dar toate acestea vin doar dacă în anii precedenți ai utilizat instrumentele saturniene: perseverență, abordarea celor mai dificile aspecte ale devenirii profesionale, organizare, eficiență, un bun management al timpului și al resurselor.

În plan financiar, primele opt luni din 2017 se anunță instabile. Totuși, în mai și în noiembrie Saturn, situat în casa carierei Peștilor, formează un trigon cu Uranus, aflat în casa banilor munciți, astfel încât ai posibilitatea să-ți sporești veniturile, să-ți reorganizezi strategia de cheltuieli și investiții și chiar să economisești câte ceva.

În martie și la sfârșitul lui septembrie 2017, Jupiter formează un aspect tensionat cu Uranus, iar la final de martie, început de aprilie și apoi în august, un aspect tensionat cu Pluton. Jupiter, planeta care îți guvernează cariera și statutul public, se găsește în aceste perioade în casa a opta, a banilor altora, a bugetelor comune, a moștenirilor, taxelor și creditelor. Prin urmare, se poate spune că în 2017 este recomandat să încerci să te descurci cu resursele de care dispui, pentru că promisiunile de susținere financiară din partea altora nu vor fi întotdeauna susținute de fapte.

Cel mai indicat ar fi să eviți să faci credite în 2017, pentru că situația ta financiară este instabilă sau contextul economic general se poate schimba astfel încât să îți fie defavorabil. Poate că banii luați cu împrumut ți se par unica soluție pentru a progresa profesional, dar nu este neapărat așa. Ar fi bine să alegi calea mai dificilă dar mai sigură, a gestionării chibzuite a resurselor.

Sfârșitul lunii august 2017 este marcat și de un aspect armonios între Jupiter și Saturn, aspect ce aduce Peștilor oportunități pentru investiții inteligente, pentru dezvoltare profesională sau câștiguri din investițiile făcute cu doi ani în urmă.

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie