19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Au ales să nu se prezinte la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat!

Alte Știri
Aproape 17% din elevii argeşeni care trebuia să participe la simulările probelor scrise pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat au preferat să nu se prezinte. Mai mult decît atît, un elev a îndrăznit chiar să copieze fiind prins cu fiţuici.

În urma desfăşurării simulării probelor scrise de limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a, respectiv al examenului de bacalaureat naţional la clasele a XI-a şi a XII-a, din data de 13 martie 2017, vă transmitem o situaţie centralizată a datelor respective.
Elevi  în clasa a VIII-a: 5290
Prezenţi la simulare: 4913
Absenţi: 377
Elevi în clasa a XI-a : 5029
Prezenţi la simulare: 4331
Absenţi: 698
Elevi în clasa a XII-a: 4721
Prezenţi la simulare: 4318
Absenţi:403
În timpul simulării probei scrise de limba şi literatura română din cadrul examenului de bacalaureat naţional desfăşurată în data de 13 martie 2017,  un elev din clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic Vedea a fost eliminat din examen, conform metodologiei – tentativă de copiere de pe fiţuici.
Următoarele probe scrise (matematică la clasa a VIII-a şi proba obligatorie a profilului la clasele a XI-a şi a XII-a) se vor desfăşura, conform OMEN, joi, 16 martie 2017.
Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie