9.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Un asistent medical s-a sinucis la locul de muncă!

Alte Știri
Un asistent medical de la o policlinică din centrul Piteștiului a fost găsit mort în această după-amiază în cabinetul în care lucra. Trupul lui a fost descoperit chiar de doctorița la care era angajat si care a sunat la 112. Anchetatorii care au descins la fața locului au ajuns la concluzia că bărbatul s-ar fi sinucis după ce a ingerat o cantitate de substanță toxică, de culoare rosiatică, aflată într-un recipient.
Bărbatul avea 35 de ani și lucra la cabinetul medical individual ca și asistent medical generalist. Trupul lui inert a fost găsit chiar de doctorița la care lucra și care a sunat imediat la 112. Un echipaj de terapie intensivă mobilă a sosit imediat la fața locului, însă medicii spun că nu au mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind mort de câteva ore.
Personalul medical care lucrează în policlinică a rămas stupefiat la aflarea vestii că bărbatul s-a sinucis. În ochii colegilor era un băiat liniștit, aparent fără probleme.
Familia bărbatului a fost anunțată imediat despre deces. Mai multe rude au ajuns la spital.
Polițiștii au deschis un dosar și încearcă să afle care este motivul care l-a determinat pe bărbat să își pună capăt zilelor, otrăvindu-se. De asemenea, substanța găsită în recipient a fost trimisă la laborator pentru a fi identificată.

 

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie