10.2 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

26 locuri de parcare! Teatrul de vară unde se organiza POSADA a dispărut!

Alte Știri

Pe vremuri a fost primăria Cîmpulungului, după care a fost transformată în casă de cultură, acum o dărăpănătură!

Aglomeraţia de pe străzile înguste ale localităţii i-au determinat pe foştii primari să opteze pentru dărâmarea teatrului de vară din spatele imobilului monument, în locul acestuia urmând să fie amenajată o parcare auto cu 26 de locuri.

Iniţiativa a fost a primarului Călin Andrei, fiind pusă în aplicare în prezent de actualul primar Liviu Ţîroiu.

Amfiteatrul de vară al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” este locaţia în care ani de-a rândul a fost organizat Festivalul-concurs „Posada Rock” şi care găzduia reprezentaţiile din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”. Închis la debutul lucrărilor de reabilitare a Casei de Cultură, amfiteatrul a rămas în paragină, devenind o ruină, aşa cum au ajuns multe obiective de interes public din Câmpulung.

În Teatrul de vară răsuna Neutron sau God, Kapella lui Turcescu &many more, cei care au contribuit la renaşterea festivalului Posada! Multe trupe bune s-au afirmat la Posada – remember Ura de după uşă, Kumm, etc.

Era, pentru cîmpulungeni, evenimentul anului; pentru cîteva zile, Cîmpulungul era un fel de Sighişoara rock.

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie