17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

S-a înfipt cu maşina într-un nuc de pe marginea străzii

Alte Știri

Grav accident rutier petrecut în judetul Argeș. Un șofer a fost rănit după ce mașina în care se afla a intrat într-un nuc de pe marginea străzii. Bărbatul a rămas prins în mașină, iar pompierii s-au chinuit să-l scoată mai bine de o jumătate de oră.

Accidentul a avut loc în comuna Băbana din judetul Argeș. Mașina pe care o conducea bărbatul de 48 de ani din Olt a mers în zig-zag, spun martorii, pentru ca în final să se înfigă într-un nuc de pe marginea străzii. El era singur in mașina.
Cineva a sunat la 112 și a anunțat incidentul, iar în câteva minute la fața locului au ajuns poliția pompierii și ambulantele. Bărbatul era prins între bord și scaune, iar angajații descarcerării s-au chinuit aproape 40 de minute pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii.
După ce a fost scos din mașină bărbatul a fost dus de urgență la spital având politraumatisme. Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate cauza producerii accidentului. În acest caz poliția a deschis o anchetă.
]]>

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie