15.2 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

S-a dat startul Zilelor Orașului Mioveni!

Alte Știri
 Joi, 29 iunie 2017 s-a dat startul Zilelor Orașului Mioveni. Primul eveniment de pe ordinea de zi a fost primirea oficială a delegațiilor din localitățile înfrățite.
Primirea a avut loc la sediul Primăriei unde gazde au fost primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache şi secretarul  Ionuţ Badea.mioveni-29-iunie-007
Este vorba de delegații din Istra (Rusia), Salamina (Grecia), Petrich (Bulgaria) și Scoreni şi Măgdăceşti (Republica Moldova).mioveni-29-06
A urmat apoi deplasarea la Catedrala “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, unde oficialii au participat la hramul sfântului locaş.
Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.mioveni-20-06-1
De la ora 17.00, a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Oraşului Mioveni şi lansarea monografiei, intitulată „Mioveni – Argeș: Din trecutul și prezentul unui oraş de viitor”.
Lucrarea a  fost scrisă de un grup de cercetători argeșeni (dr. Leontin Stoica, dr. Cornel Popescu, dr. Iulian Boţoghină, dr. George Ungureanu, dr. Marius Cârjan şi Radu Aurel).mioveni-spital-de-sus1
Vineri, 30 iunie la Centrul Cultural Mioveni a avut lansarea volumul „Paşi pe cale“, de Adina Oprescu, premierea elevilor cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele județene și naționale, precum şi a sportivilor care au obținut rezultate deosebite la campionatele și competițiile interne și internaționale.
Premierea a fost făcută de primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache şi de către directorul Uzinei Vehicule Dacia, Christophe Dridi.
 Tot astăzi, în prezenta oficialităţilor locale şi judeţene, a parlamentarilor de Argeş şi a reprezentanţilor delegaţiilor străine a avut loc  Sfinţirea  construcţiei spitalului nou Mioveni.mioveni-spital-sus-2
Programul Zilelor Oraşului Mioveni va continua în centrul civic de la ora 18.00, cu spectacolul susţinut de Fanfara Centrul Cultural Judeţean Argeş, iar de la ora 20.00 pe – Stadionul Orășenesc Mioveni va avea loc Finala Cupei României – faza judeţeană: A.S. COLIBAŞI – A.S. BRADU.
Reamintim că orașul va fi gazdă pentru toți cei care vor să sărbătorească în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017 Zilele Mioveniului.
Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie