20.7 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Un tir încărcat cu bere a rupt un stâlp în Câmpulung!

Alte Știri

Miercuri aproape de miezul nopţii, pe şoseaua de centură a Câmpulungului, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un tir încărcat cu bere, condus de Cocă Marin din Stoeneşti, sat Bădeni, a rupt un stâlp de tensiune.

Cocă rula cu mastodontul pe centură. Se pare că acesta a pierdut cond’trolul mastodontului, a izbit un tei de pe marginea carosabilului şi s-a oprit într-un stâlp pe care l-a rupt. Din fericire şoferul nu a fost accidentat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii musceleni, dar şi reprezentanţii societăţilor de cablu. Poliţiştii musceleni au demarat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, şi care sunt cauzele care au condus la producerea acestuia.

Încărcătura nu a fost afectată, iar joi, reprezentanţii societăţii la care lucra Cocă s-au deplasat pentru a ridica încărcătura tirului. Circulaţia nu a fost afectată pe acest tronson de drum.

Ultimele Știri

Doliu la Fiscul din Câmpulung. Tragedie fără margini!

Doliu la Fiscul din Câmpulung. Tragedie fără margini. Astăzi s-a stins din viață, Adrian Zăbavă din cadrul Serviciului Fiscal...

Alte știri din aceeași categorie