19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Doliu la IPJ Argeş! Un ofiţer s-a stins prematur!

Alte Știri

Conducerea şi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş regretă încetarea din viaţă a comisarului șef de poliție Alin Ionuț Ciobanu şi sunt alături de familia îndurerată în aceste momente dificile.

Alin Ciobanu a fost un om deosebit care şi-a dedicat întreaga pricepere şi activitate muncii de poliţie, începând cu anul 1999, fiind absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

Între anii 1999-2001, a lucrat ca ofițer de Investigații Criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar din anul 2001 până în prezent și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului Județean Argeș, unde a coordonat activitatea ca șef în cadrul Biroului Suprevegheri Judiciare al Serviciului Investigații Criminale Argeș. Din martie 2016 până în martie a.c. a fost împuternicit ca șef al Secției 2 Poliție Pitești.

Alin Ionuț Ciobanu va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca poliţist de un înalt profesionalism si corectitudine.

Poliţiştii I.P.J Argeş sunt îndureraţi de moartea prematură a celui care le-a fost coleg sau şef şi transmit familiei sincere condoleanţe.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie