13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Liviu Dragnea în Mioveni: ,,Este nevoie de un pod peste Argeş”

Alte Știri

Prezent în fabrica uzinei Dacia, Liviu Dragnea şi-a adus aminte de vremea când studia pentru a deveni inginer auto şi făcea practică la Piteşti. Pentru a ajuta producţia uzinei Dacia, Liviu Dragnea a declarat următoarele: ”S-a discutat, de asemenea, despre un pod peste Argeş care este foarte necesar pentru fabrică şi pentru restul de centură ocolitoare a Piteştilor”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în cadrul unei vizite făcute alături de Călin Popescu-Tăriceanu la uzinele Dacia de la Mioveni, că licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Piteşti-Sibiu este deja organizată, urmând ca restul de patru tronsoane să fie licitate în noiembrie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că, printre subiectele discutate la întâlnirea cu conducerea Dacia Renault, au figurat şi proiectele de infrastructură, îndeosebi cel al autostrăzii Piteşti-Sibiu.

”Ministrul Transporturilor ne-a informat pe mine şi pe prim-ministru că pe primul tronson, Piteşti-Curtea de Argeş, licitaţia a fost deja organizată, iar pe celelalte patru tronsoane urmează să se finalizeze documentaţia şi să se scoată la licitaţie, proiectarea şi execuţia urmând să aibă loc undeva prin noiembrie”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie