7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

ACUM! Bărbat de 62 ani găsit decedat! Nu se cunosc cauzele…

Alte Știri

În această dimineaţă, a fost găsit un bărbat de 62 ani, decedat, într-o comună din Muscel. Vecinii l-au căutat în locuinţă, nu l-au găsit şi l-au căutat apoi, prin tot satul.

Întrebând din om în om, aceştia au aflat că este posibil să îl găsească în zona unde a fost făcut Focul lui Sumedru la balastiera din spatele primăriei din Aninoasa.

Bărbatul este văduv, are copiii plecaţi în străinătate la muncă. Vecinii s-au dus în zona balastierii şi l-au găsit pe bărbat mort într-un canal.

Din primele cercetări, nu sunt urme de violenţă. Oamenii legii sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz. Se pare că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice la Focul lui Sumderu şi din cauza aburilor lui Bachus nu a mai putut ajunge pe picioare acasă, rămând peste noapte sub cerul liber, probabil să doarmă.

Temperaturile scăzute de peste noapste, se pare că i-ar fi provocat decesul. În acest moment nu se cunoscut cu exactitate cauzele morţii, decât în urma unei autopsii, medicii legişti pot da un verdict final.

Trupul neînsufleţit al bărbatului, a fost transferat la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor reale ale decesului.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie