9.1 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Bărbat omorât de urs în Aninoasa! Acesta se afla la o partidă de vânătoare!

Alte Știri

După nenorocirea de zilele trecute, atunci când un cioban a fost omorât de un mistreţ la Tigveni, miercuri până în orele prânzului, un alt bărbat a fost atacat de această dată, de un urs.

La atacul de la Tigveni, unele voci spun că, mistreţul care ar fi atacat, era unul dintre exemplarele pe care vânătorii l-ar fi rănit, însă nu mortal, mistreţul avea urme vizibile la un picior, iar atacul ar fi venit ca urmare a încercării omului de a-l vâna, spun unele voci avizate care au participat la cercetări.

Atacul mortal de miercuri însă a fost diferit de cel de la Tigveni. În pădurile din comuna Aninoasa, Valea Siliştii, pe fondul de vânătoare nr 17, se organizase o partidă de vânătoare de vulpi, partidă pentru care era eliberată o autorizaţie. Vânătorii nu au luat în calcul apariţia ursului în zonă, iar bărbatul ghinionist, vânător, ar fi tras două focuri de armă după vânat, iar după acest moment a fost atacat de un urs. Nu se ştie încă dacă bărbatul de 42 de ani din comuna Vlădeşti, a tras după urs sau după vulpe, însă atacul la- luat pe nepregătite, astfel că omul a fost doborât imediat. Muşcăturile i-au fost fatale, iar cea din zona arterei femurale, se pare că i-ar fi adus moartea. Bărbatul a fost găsit mort cu arma de vânătoare lângă el de colegi.

De menţionat este faptul că judeţul Arges deţine un fond de vânătoare însemnat, numărul sălbăticiunilor a crescut considerabil, iar conform celor avizaţi, „asemenea incidente este posibil să se mai înregistreze, fapt ce nu este de dorit”.

La Aninoasa, în zona unde s-a produs accidentul s-au deplasat echipe de cercetare, atât ale Poliţiei Argeş, cât şi ale reprezentanţilor  AJVP Argeş. În urma cercetărilor se va stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul accident şi dacă se face cineva vinovat de producerea lui.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie