14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Alte Știri

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe N.D., de 48 de ani, din comuna Băiculești, care conducea un autoturism pe D.J. 704H, pe raza comunei Băiculești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe P.L., de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Tânărului i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni l-au depistat pe B.M., de 32 de ani,  din comuna Șuici, care conducea un autoturism pe D.J. 703H, pe raza comunei Șuici, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie