15.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 1 mai, 2024

Cu 0,47 alcoolemie a produs un accident în Câmpulung!

Alte Știri

Accident rutier soldat cu pagube materiale însemnate s-a produs pe raza municipiului Câmpulung, duminică seara. Totul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

În zona autogării Montana din Câmpulung a avut loc accidentul. Un Audi rula dinspre Pitești spre Brașov, pe drum cu prioritate. Din sens opus venea un autoturism marca Skoda.
Conducătorul auto de pe Skoda, a virat brusc stânga fără să se asigure corespunzător. Acesta a fost momentul impactului, Audi a fost izbit, pagubele materiale fiind însemnate. La fața locului s-a deplasat echipajul din  cadrul Biroului Rutier Cămpulung, dar și ambulanța.
Polițiștii au înțeles imediat ce a stat la baza producerii accidentului, asta după ce conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest. Soferul de pe Skoda avea o îmbibație cu alcool de 0, 47 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta însemnând aproape dublu în sânge.
Conducătorul auto de pe Skoda a fost condus la Spitalul din Câmpulung unde i-au fost recoltate probe biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.
Ultimele Știri

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung Un 1 Mai, în zona de picnic de...

Alte știri din aceeași categorie