18.5 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

VIDEO: „Vulturii Carpaţilor” s-au pregătit la Cincu

Alte Știri

La Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica”, din Cincu, militarii Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” au desfășurat o secvență tactică a Exercițiului de repetare a misiunii (MRE – mission rehearsal exercise). Exercițiul s-a desfășurat în perioada 12 – 20 ianuarie, și a avut ca scop evaluarea, de către o echipă a Comandamentului Forțelor Întrunite, stadiului de pregătire a militarilor pentru participarea, începând cu luna februarie, la misiunea Resolute Support din Afganistan.

Batalionul 30 Protecția Forței ”Vulturii Carpaților” este o unitate de elită aflată în subordinea Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa” din cadrul Diviziei 2 Infanterie ”Getica”.

Militarii Batalionul 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” vor executa, în perioada februarie – august 2018, misiuni specifice de asigurare a protecţiei forţei in Afganistan.

Ultimele Știri

Controversata zi pentru vopsitul ouălelor de Paște! Credincioșii sunt împărțiți în două tabare. Ce spun teologii?

Controversata zi pentru vopsitul ouălelor de Paște! Credincioșii sunt împărțiți în două tabare. Ce spun teologii? Credincioșii ortodocși sunt...

Alte știri din aceeași categorie