17.3 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Anunţ important din partea Fiscului!

Alte Știri

Astăzi, 11 aprilie 2018, începând cu ora 1200, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arges din Piteşti, Bulevardul Republicii, nr. 118, contribuabilii pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale la unitaţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice pentru anul 2017.

La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) şi va cuprinde o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Ultimele Știri

Marțea Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să știi despre această zi care are o semnificație importantă pentru români

Marțea Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să știi despre această zi care are o semnificație importantă pentru români....

Alte știri din aceeași categorie