13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

A început Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song”

Alte Știri

Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Stars of Song” a debutat joi, 30 iunie, cu o paradă a concurenţilor. Copiii, împreună cu îndrumătorii lor, au defilat pe bulevard, pe ritmul imnului festivalului, cei mai mulţi, îmbrăcaţi în costumele tradiţionale ale ţărilor pe care le reprezintă. În acest fel, s-a umplut de muzică şi voie bună oraşul: „Să cântăm cu toţii, din zori până-n amurg, / “Stars of Song” te-aşteaptă doar la Câmpulung!”. Apoi au fost întâmpinați de autoritățile locale în sala mare a primăriei. S-au făcut schimb de cadouri cu participanții din Turcia, Malta, Moldova, Franța, etc.

Ajuns la a șasea ediție aici la Câmpulung, STARS OF SONG se vrea pentru musceleni un prilej de relaxare și de bucurie, de iubire de copii și de muzică, iar pentru copii o bună ocazie de a se dezvolta, de a avea șansa implicării într-un proiect de amploare și succes care reuneşte personalități din muzică din Europa.

Toti iubitorii de muzică de calitate, de copilărie și voie bună sunt așteptați cu drag la spectacolul- concurs pe 31 mai si la Gala Laureaților pe 1 iunie, începand cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,C.D.Aricescu” (Clubul ARO).

Surpriza din acest an este Monica Anghel care va fi în juriu iar pe scenă într-un recital de excepție.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie