7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

David, militarul cântăreț rănit în Afganistan și-a reluat munca!

Alte Știri

David – unul dintre militarii Batalionului de Protecţia Forţei “Vulturii Carpaţilor” răniţi în incidentul din 30 aprilie în timpul unei misiuni de patrulare și-a reluat locul în echipajul din care face parte, cu aceeași intensitate ca și până la incident, cu același tonus cu care ne-a obișnuit, un muscelean sociabil care are mereu o vorbă bună pentru cel pe care îl întâlnește, un muscelean dedicat care adoră să muncească, mai ales că munca lui are rezultate concrete.

Pe lângă locul în echipaj, David și-a reluat și o altă misiune de care este foarte mândru, aceea de cântăreț în strana capelei militare din Kandahar.

Absolvent al școlii de cântăreți, David îmbină misiunile cu dorinţa avută din copilărie, de a cânta şi încânta sufletele celor care păşesc cu pioşenie în micuţa capelă.

Având un nume predestinat, David (iubit de Dumnezeu), de mic a avut o înclinație către biserică, muzica psaltică l-a atras dintotdeauna, fiind ales în corul bisericii, un loc unde a strălucit și unde a descoperit un mod în care poate reprezenta un model pentru cei de vârsta lui, pentru familie, pentru cei apropiaţi, câştigându-şi prin cântările sale, respectul semenilor.

În 2009, a ales cariera militară pentru că în armată a găsit singura instituţie unde putea să-şi reprezinte ţara cu cinste şi totodată o instituţie în care îşi putea continua şi misiunea de cântăreţ bisericesc în timpul său liber la Capela militară a Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” din Câmpulung.

sursă: www.armataromaniei.ro

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie