9.4 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

A luat bani din firmă, pentru păcănele apoi s-a spânzurat!

Alte Știri

Sfârșit tragic pentru un câmpulungean la doar 37 de ani. Azi noapte a rămas cu mai mulți prieteni, după ce i s-a terminat ziua de muncă ca să joace la păcănele. Pentru că avea nevoie de mai mulți bani, din cauza jocului care l-a întărâtat a luat bani din vânzarea pe parcusrul zilei, circa 2000 de lei pe care i-a jucat crezând că îi va dubla sau tripla.

Nu a fost așa, pentru că a pierdut toți bani. Când și-a dat seama ce a făcut și că este dator față de cel care l-a angajat administrator de mai bine de zece ani, a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se într-o anexă a barului.

A fost găsit la primele ore ale dimineții de colegul său de muncă care a sunat imediat la 112 și a alertat cadrele medicale și pe oamenii legii. Radu S. nu a mai fi putut fi salvat. A fost constat decesul de către medicii de pe Ambulanță. Acasă a rămas o soție îndoliată și un băiețel de câțiva anișori.

Trupul neînsuflețit al spânzuratului a fost preluat de cei de la Medicina Legală și transportat la Morga spitalului Câmpulung pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Polițiștii câmpulungeni au deschis o anchetă în acest caz.

Sursă foto: Facebook

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie