10.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 1 mai, 2024

Conducea un autoturism neînmatriculat!

Alte Știri

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești l-au depistat pe D.G., de 59 de ani, din comuna Mărăcineni, care conducea un autoturism neînmatriculat bd. 1 Decembrie 1918. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni l-au depistat pe C.A., de 18 ani, din comuna Rătești, care conducea pe un autoturism pe DJ 702 G – Rătești, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni l-au depistat pe G.D., de 20 de ani, din comuna Răteşti, care conducea un autoturism pe DC 104 – Rătesti, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu l-au depistat pe O.G., de 67 de ani, din comuna Rociu, care în timp ce conducea un autoturism pe DC 106, pe raza comunei Rociu, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Ultimele Știri

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă

Faimoasa pască fără aluat de la Jamila. Este foarte populară și delicioasă. Rețeta are succes în fiecare an. A...

Alte știri din aceeași categorie