9.1 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Conduceau sub influența alcoolului!

Alte Știri

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe C.D., de 44 de ani din comuna Morăreşti, care conducea un autoturism pe DN7, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, au desfăşurat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere pe DJ 732, DJ 732B, și DN 73C. Cu ocazia acţiunii aceştia au controlat 20 de autovehicule şi 25 de persoane.

Pentru abaterile constatate poliţiştii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4500 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 2 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Tot cu ocazia acţiunii, poliţiştii l-au depistat pe S.G., de 57 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe T.V., de 50 de ani, din comuna Morăreşti, care conducea un autoturism pe DC 195 – Morăreşti, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti l-au depistat pe B.D., de 44 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN65A – Buzoeşti, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Cod     ul Penal.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie