11.3 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Circulația rutieră a fost deschisă parțial pe strada Republicii!

Alte Știri

Circulația rutieră a fost deschisă parțial pe strada Republicii! Asta după ce mai bine de două luni, tronsonul cuprins între magazinul AKTA şi Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, s-a închis complet. În umătoarele 6 luni se va lucra și pe Negru Vodă, sensul opus circulației rutiere.

Se poate circula pe strada Republicii până la piața centrală, dar s-a păstrat și ruta ocolitoare pe strada Petre Zamfirescu și strada Matei Basarab.

Pe porțiunea care a fost repusă în circulație s-au executat lucrări de amenajare urbanistică ce au implicat refacerea traseului în plan a străzilor cu adoptarea unor elemente geometrice superioare celor existente ci încadrarea în amplasamentul existent – reproiectarea profilului longitudinal cu respectarea pasului de proiectare. Construirea unei structuri rutiere noi elastice dimensionate corespunzător astfel încât să asigure preluarea sarcinilor din trafic și asigurarea la îngheț, dezgheț.

Lucrarea a fost câștigată de firma lui Cătălin Spătaru, S.C GENERAL TRUST ARGEȘ S.R.L., valoarea fiind de 1,950,587.34 lei fără TVA.

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie