17.3 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

400 de tuburi de cartuşe au fost descoperite de un pescar!

Alte Știri

400 de tuburi de cartuşe au fost descoperite de un pescar pe malul râului din Lerești. Tânărul de 21 ani a mers acasă și a povestit familiei că a găsit mai multe cutii în care se aflau tuburi de cartușe nefolosite, în zona barajului Râușor. Pescarul a povestit cele întâmplate când a fost luat la rost de polițiștii argeșeni de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeș au mai deschis o anchetă după ce mai mulți copii au furat din ele și le-au dus la ei acasă.

Părinții când au decoperit grozăvia micuților au alertat imediat oamenii legii. Azi noapte s-a făcut o întreagă anchetă, iar în cursul zilei de astăzi, polițiștii mai caută și alte elemente de muniție.

Primele informaţii arătând că acestea se aflau într-o stare avansată de degradare. Este vorba despre o muniție de calibru 5,6, folosită pentru armă de tir cu glonț, tip Geco.

Se pare că cel care deține această armă s-ar fi speriat pentru că riscă dosar penal, din cauza noului regim de port și deținere armă și ar fi găsit un loc ascuns să arunce muniția din casă.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în vederea stabilirii împrejurării în care au fost  aruncate cartușele și a identificării persoanelor care le-a aruncat.

Ultimele Știri

VIDEO. Mașină cu roțile în sus pe drumul Pietrii în comuna Stoenești, din Argeș

VIDEO. Mașină cu roțile în sus pe drumul Pietrii în comuna Stoenești, din Argeș. Este vorba despre un autoturism...

Alte știri din aceeași categorie