9 C
Campulung Muscel
joi, 16 mai, 2024

Ionel Vlădescu de la Piață sub lupa primarului!

Alte Știri

Ionel Vlădescu de la Piață sub lupa primarului! Primarul Liviu Țâroiu a declarat că monitorizează atent activitatea lui Ionel Vlădescu și că va fi curând schimbat din funcție, mai ales că din 2016 de cât a fost ales edil al Câmpulungului, acest șef își caută permanent o altă funcție la Stat.

Ionel Vlădescu a avut mai multe încercări pe la spitalul muncipal Câmpulung, dar fără succes. De curând și-a încercat norocul la primăria Câmpulung. Ghinionul său a fost că s-au înscris foarte mulți pe funcția vacantă scoasă la concurs.

Așa cum vă spuneam, concursul pentru locul de consilier, clasa I, grad superior, Compartiment Investiţii şi Achiziţii Publice, a adunat şapte pretendenţi, trei fiind respinşi din start pentru neîndeplinirea condiţiilor impuse. Marian Bădescu, Sorina Trandafir, Nicoleta Cristina Filote, Anca Elena Horbaniuc au avut toate actele în ordine, fiindu-le respinse dosarelor lui Stelian Geanini Eftene, Ionel Vlădescu, Adrian Stelian Popescu, conform articolului 54, literele f) şi g), din Legea 188/1999, în speţă, nu au îndeplinit condiţiile de studii şi condiţiile specifice pentru ocuparea funcţiei publice.

Au susţinut testarea scrisă trei candidaţi, dar doar unul a fost admis să meargă mai departe la interviu, Marian Bădescu, care a primit 57,66 puncte. Au picat Sorina Trandafir, cu 42,33 puncte, şi Nicoleta Cristina Filote, cu 30,66 puncte.

Ultimele Știri

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști. Începând cu data de 16 mai 2024, Batalionul 33...

Alte știri din aceeași categorie