13 C
Campulung Muscel
vineri, 17 mai, 2024

Incendiu la Rucăr! Copil de 2 ani, decedat!

Alte Știri

La 112 s-a anunțat în urmă cu puțin timp că în comuna Rucăr a izbucnit un incendiu la un imobil aflat pe strada Libertății. De asemenea, cel care a sesizat incendiul, a mai precizat că în acel imobil se afla un copil de 2 ani, care ar fi suferit o intoxicație cu monoxid de carbon.

Este vorba despre o construcție din bolțari de circa 300 mp, iar focul se manifestă într-o singură cameră. Imobilul aparține familiei Avram.

CITIŢI ŞI: Mantea și Bursucu au strigat darul la Romeo și Julieta din Rucăr

În camera în care a izbucnit incendiul se afla copilul de 2 ani, nepotul proprietarului Nicolae Avram.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung – Punctul de Lucru Rucăr și un echipaj cu ambulanța SMURD  de terapie intensivă mobilă au  intervenit în localitatea Rucăr, b-dul Libertății, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe, cu posibilități de propagare la întreaga casă (300 mp).

În urma incendiului, un copil de 2 ani, care dormea în dormitor, a fost scos de către familie, în stare de inconștiență. Acesta a fost preluat de către un echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la spital, cu manevre de resuscitare în curs. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la spitalul din Câmpulung, acolo unde a continuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Au ars:  elemente de mobilier, un televizor, un laptop, parchet, ușa și fereastra, articole textile și instalația electrică;

Sursa probabilă: efectul termic al curentului electric;

Împrejurarea: cablu electric defect sau cu izolația deteriorată.

Copilul a fost preluat de ambulanță și a fost transferat la Spitalul din Câmpulung.

La Spitalul din Câmpulung s-au efectuat manevre de resuscitare ale copilului, care din păcate nu au avut rezultatul scontat, micuțul a fost declarat decedat!

 

 

Ultimele Știri

Argeșul sub blestemul vijeliilor. Vânt puternic de te ridică de la sol! Pericol de dezastre naturale!

Argeșul sub blestemul vijeliilor. Vânt puternic de te ridică de la sol! Pericol de dezastre naturale! ANM a emis...

Alte știri din aceeași categorie