7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: Un camion încărcat cu ciocolată a ars în totalitate!

Alte Știri

Un camion cu ciocolată care mergea în Republica Moldova ars ca o torță. S-a întâmplat pe Drumul Național 7, între în Râmnicu Vâlcea și Pitești. Șoferul a scăpat cu fuga după ce a sărit din cabina camionului.

Incidentul avut loc în comuna Morărești din judeţul Argeş, pe Drumul Național 7, acolo unde șoferul a observat că din spatele cabinei iese fum. A apucat să tragă pe dreapta și a auzit o explozie.
Mai mulți martori au alergat spre camion cu intenția de a încerca să stingă focul. Acesta însă s-a extins atât de repede încât niciun extinctor nu a făcut față. Abia la sosirea pompierilor flăcările au fost domolite, apoi stinse.
În urma incendiului camionul a fost distrus în totalitate. La fel și marfa. Mașina era încărcată cu batoane de ciocolată și mergea de la Râmnicu Vâlcea în Republica Moldova.
Din cauza incendiului traficul a fost complet blocat. Abia după o oră și jumătate circulația a fost reluată alternativ. Din primele cercetări sunt două ipoteze, masina a luat foc fie din cauza frecării unui cauciuc de o apărătoare metalică, fie de la compartimentul motor, insă cauza exactă urmează a fi stabilită.
Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie