17.3 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

Casa unui artist plastic, vandalizată!

Alte Știri

Casa unui artist plastic, vandalizată!

O femeie din judetul Argeș trăiește coșmarul vieții ei după ce in ultimele zile și-a găsit locuința vandalizată, iar poarta i-a fost mânjită cu fecale. Toate aceste fapte au fost sistematice, parca cineva ar vrea sa o alunge de acolo, iar acum femeia se teme chiar pentru viața ei.

Așa arată poarta de acces în gospodăria Doinei Călin din Suseni – Argeș. Noaptea trecută a găsit-o distrusă și plină de materii fecale.
Femeia a fost ofițer, economist, iar acum este artist plastic cu expoziții în București și în Craiova. S-a mutat în urmă cu 10 ani în localitatea Suseni din Argeș. Nu s-a gândit niciodată că dacă a dat tumultul orașului pe viața liniștită de la țară, in locul de unde-i sunt părinții, va ajunge să trăiască o astfel de experiență.
Una dintre casele femeii a fost vandalizată. I-au fost sparte geamurile și ruptă ușa, iar interiorul răvășit. Intrigată, femeia a depus plângere la poliție.
Când au auzit ce i s-a întâmplat, unii vecini și au făcut cruce.
Poliția a demarat o anchetă în acest caz. Vizat este un bărbat pe care femeia l-a ajutat de multe ori și care a amenințat-o in repetate randuri. El e însă de negăsit; polițiștii îl caută de doua zile pentru a-l audia. Între timp femeia își încuie poarta și ușa la casă și stă cu frica în sân și cu telefonul lângă ea pentru a suna la 112.
Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie