16.9 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Un fost jandarm din Argeș găsit mort într-un canal din Belgia

Alte Știri

Un fost jandarm din Argeș găsit mort într-un canal din Belgia. Acesta lucra ca șofer pe tir și a fost dat dispărut în Belgia în urmă cu aproape o lună de zile.

Din nefericire a fost găsit mort într-un canal. Poliția belgiană a anunțat că are mai multe piste între care nu exclude nici crima. Bărbatul era din Piteşti şi la momentul dispariției, pe 2 martie, era la Antwerp, cu mașina parcată în port. A ieșit în oraș și a dispărut. Toate hainele de schimb, actele, banii şi telefonul mobil au fost găsite în camion.

De atunci autoritățile belgiene, cele din România și familia au întreprins tot ce se putea pentru a-l găsi. Seara trecută, poliţia belgiană a anunţat: “Dispărut în 2 martie în Antwerpen, găsit. Mulțumim pentru cooperare!”. Bărbatul a fost găsit mort într-un canal de lângă parcarea unde a dispărut, după o lună de căutări.

Poliţia ia în calcul trei ipoteze: sinuciderea, un accident și crimă.

 

Ultimele Știri

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor

Raliul Argeșului. Cele mai importante nume ale motorsportului românesc vor pilota mașini rapide și spectaculoase în fața fanilor. Raliul Argeșului...

Alte știri din aceeași categorie