9.4 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Bogdan Bălan i-a luat locul lui Marian Clipici!

Alte Știri

Bogdan Bălan i-a luat locul lui Marian Clipici! Acesta a depus în ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Județean Argeș jurământul pentru funcția de consilier județean.

Bogdan Bălan l-a înlocuit pe Marian Clipici după ce acesta a fost numit în urmă cu o săptămână manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni.

Bogdan Bălan a fost șef de cabinet al prefectului Emilian Dragnea și ocupă o funcție de conducere în AFIR Argeș. Mai mult, acesta este fiul fostului președinte UNPR Argeș, Nichifor Bălan.

În urmă cu doi ani, după ce a fost învestit în funcția de prefect al județului Argeș, prefectul Emilian Dragnea și-a strâns oamenii de încredere în jurul său. Printre primii cooptați s-a aflat Bogdan Bălan, susținut de deputatul Radu Vasilică pentru care a și muncit în campania electorală de la parlamentare alături de tineri de la TSD, și care a ajuns șeful de cabinet al prefectului Dragnea.

Fost director adjunct al Direcției Județene de Sport, Bogdan Bălan, a fost numit director la Casa de Cultură a Studentului în 2009, după plecarea lui Cristian Meleșteu la Oficiul de Protecție a Consumatorului. În ultimii ani, până să ajungă șeful de cabinet al prefectului Argeșului, fiul fostului consilier județean Nichifor Bălan, a lucrat la ADR Sud Muntenia.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie