18 C
Campulung Muscel
vineri, 10 mai, 2024

Și-a sechestrat soția și cei patru copii într-o cameră întunecată!

Alte Știri

Un bărbat din Argeș și-a sechestrat soția și cei patru copii într-o cameră întunecată. Cum a reușit o fiică a lui să scape și să reclame abuzurile.
Bărbatul de 49 de ani, care de câțiva ani s-a mutat la Moșoaia, în județul Argeș, a susținut că a vrut să-și protejeze familia, dar el îi ținea pe cei cinci membri ai familiei într-o cameră neiluminată, le dădea mâncare insuficientă și îi agresa.

Bărbatul pusese pături în geamuri, pentru ca vecinii să nu vadă ce se întâmplă. O fiică a bărbatului, în vârstă de 15 ani, l-a păcălit că merge la școală, dar s-a dus direct la Poliție, pentru a reclama abuzul, scrie gazetavalceana.ro.

În decembrie 2018, când a comis fapta de lipsire de libertate, Ciobotea abia ieșise din pușcărie. El a avut mai multe condamnări pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, ultraj, înşelăciune şi dare de mită.

Individul a fost condamnat de Judecătoria Piteşti, la 2 ani, 3 luni şi 946 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie și este încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Ultimele Știri

VIDEO. Zeci de bolnavi s-au îmbulzit la Izvorul Tămăduirii de la Nămăieşti! Maica Domnului are multe izvoare în Argeș

VIDEO. Zeci de bolnavi s-au îmbulzit la Izvorul Tămăduirii de la Nămăieşti! Maica Domnului are multe izvoare în Argeș....

Alte știri din aceeași categorie