17.4 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Mihai Oprescu în fruntea ITM pe țară

Alte Știri

Mihai Oprescu în fruntea ITM pe țară. Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş a fost numit inspector general de stat al Inspecţiei Muncii, la nivel naţional. Numirea a fost făcută ieri şi este pentru o peri­oadă de şase luni. Mihai Oprescu a fost prefect al judeţului Argeş, în anul 2014 acesta fiind numit în funcţie la vârsta de 34 de ani.

Noul inspector general de stat are un CV impresionant. A fost preparator universitar la Universitatea de Stat din Piteşti, Oprescu l-a obţinut imediat după terminarea primei facultăţi, Administraţie Publică, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept, în 2002. În anul 2007 a avansat la gradul de asistent universitar în cadrul Universităţii Constantin Brâncoveanu. În februarie 2012 a ajuns lector universitar.
În noiembrie 2003 s-a angajat ca inspector de specialitate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, iar între mai 2007 şi martie 2008 a fost inspector de muncă debutant la aceeaşi instituţie. Martie 2008 a fost momentul pentru prima sa funcţie de conducere: director executiv adjunct la AJOFM, iar în noiembrie aceeaşi lună a fost avansat ca director executiv al instituţiei, funcţie ocupată până în mai 2009. Din ianuarie până în septembrie 2010, a fost şeful Biroului de măsuri active din ca­drul AJOFM, după care a devenit director de resurse uma­ne, juridic, prevenire şi protecţie la Salpitflor Green Piteşti.  În august 2012 a fost numit inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.
sursă – curierulzilei.ro
Ultimele Știri

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a vorbit despre progresele agenției pentru recuperarea prejudiciilor,...

Alte știri din aceeași categorie