19.6 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

Biciclist omorât pe Centura Câmpulungului!

Alte Știri

Biciclist omorât pe Centura Câmpulungului!

Grav accident rutier produs pe şoseaua de centură a Câmpulungului. Un biciclist de 72 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o maşină.

Accidentul s-a produs duminică în jurul prânzului. O şoferiţa de 51 de ani, Mirela B., aflată la volanul unui autoturism marca Opel se deplasa dinspre bariera de la intrarea în oraş spre centrul acestuia.

Pe o porţiune de drumbdrept, zonă în care s-au mai produs accidente rutier, unele soldate cu victime, şoferiţa s-a angajat într-o depăşire, a spus ea, şi din faţă i-a apărut bărbatul pe bicicletă pe care nu l-a mai putut evita, cât de tare s-a străduit.

Bărbatul accidentat, Victor I., avea 72 de ani şi este din Câmpulung. Conform martorilor, acesta se deplasa spre ieşirea din oraş. Omul a fost luat în plin pe capotă şi parbriz. De la faţa locului a fost luat de un echipaj al SAJ şi transportat de urgenţă la CPU Câmpulung. Din păcate, pentru Victor I. medicii nu au mai putut face nimic, acesta a decedat la spital.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung şi criminaliştii. Aceştia au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie