14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Cazul de la Caracal a scos la iveală un viol și la Câmpulung!

Alte Știri

Cazul de la Caracal a scos la iveală un viol și la Câmpulung! După 10 zile, o femeie din Albeștii de Muscel şi-a văzut violatorul arestat.

Violul de pe raza comunei Albeştii de Muscel, a şocat o comunitate întreagă, după ce s-a aflat cum s-a întâmplat de fapt nenorocirea, cine este victima, dar şi cum de a avut încredere să se ducă cu violatorul seara să-şi caute vacile.

Totul a început pe la ora 21.00. Femeia, o persoană cunoscută, respectată, cu studii superioare, o femeie apreciată în comunitate, în vârstă de 54 de ani, a văzut că se lasă seara şi vacile nu au mai ajuns acasa. Îngrijorată de soarta animalelor, aceasta a plecat să vadă dacă le găseşte pe undeva să le ducă acasă.

Aceasta s-a oprit pentru început la un magazin sătesc, acolo unde mai stăteau persoane din sat, ca să roage pe cineva să o ajute să caute animalele. La magazin s-a oferit un consătean sa o însoţească, agresorul era şi el în magazin, consuma alcool, dar nu a dat semne că ar vrea să o ajute pe cea care, îi este şi rudă, femeia este verişoară cu mama violatorului.

Aşadar, femeia a plecat cu un consătean prin zonele pe unde păşunează de obicei vacile satului. Nu au găsit nicio bovină, iar între timp, B.I.M. de 41 de ani, s-a gândit că ar fi bine să se ducă după femeia care-şi căuta vacile şi care urma să-i fie victimă…

Plecat cu o maşină, i-a găsit pe femeia de 54 de ani şi pe consăteanul acesteia, şi le-a spus că o să o ajute el să caute vacile şi l-a dus pe consăteanul său acasă.

Apoi, i-a spus că o să o conducă el într-o altă zonă de păşunat, în punctul Pleşcioara. Femeia nu a bănuit nicio clipă ce urma să o pască…

B.I.M., zis şi „Burghiu”, fără ocupaţie, dar pietrar de meserie, a luat cu el un câine de talie foarte mare, iar când l-a văzut femeia i-a spus că ei îi este teamă de patruped. Aşa că, B.I.M. i-a spus să îl ia de braţ ca s-a nu o atace câinele. De teamă, şi fără să se gândească la ceva în neregulă, doar îi era nepot, femeia l-a luat de braţ pe „Burghiu”.

Acesta a dus-o până în zona Pleşcioara, dar nici acolo nu erau vacile. Cum se făcuse destul de târziu, în jurul orei 23.00, victima a spus că renunţă la căutări, şi vrea să se întoarcă acasă.

„Burghiu” nu a acceptat, a început să o mângâie şi chiar sărute. Femeia l-a respins, însă nu s-a gândit că o să devină agresiv. Agresorul a început să o lovească, a imobilizat-o şi a rupt hainele de pe ea. A trântit-o în noroi şi se pregătea să  îşi ducă intenţiile la sfârşit, numai că agresorul avea o problemă cu erecţia şi a pus-o pe vitimă să-l ajute. Victima a profitat de aceasta problemă a agresorului şi a reuşit să fugă circa 50 de metri, a prins-o din nou şi s-a pus cu pumnii pe victimă.

A încercat şi un sex oral, dar cum mădularul nu avea o erecţie completă, victima a mai avut un moment în care a reuşit să fugă. A mai alergat alţi 70 de metri, apoi a prins-o din nou „Burghiu”. Omul s-a pus din nou cu pumnii pe victima sa, însă norocul i-a surâs, dacă putem spune aşa, că femeia a zărit nişte faruri şi a spus că e soţul ei care o căuta.

A fugit victima dezbrăcată până acasă, iar de acolo a fost anunţată poliţia. Victima a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală unde i-a fost eliberat Certificatul medico-legal. Conform acestuia victima prezenta leziuni specifice infracţiunii de viol, pe coapse, inghinal, pe sâni, dar şi la nivelul gâtului şi pe spate.

„Burghiu” a fost reţinut marţi pentru 30 de zile pentru comiterea acestei infracţiuni oribile.

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie