9.1 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

S-a rătăcit cu maşina prin zona Râuşor, Berevoieşti…

Alte Știri

S-a rătăcit cu maşina prin zona Râuşor, Berevoieşti…

Sâmbătă seara în jurul orei 22.00 la 112 s-a solicitat ajutor pentru salbarea unei femei rătăcite în zona comunei Berevoieşti.

Un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în zona Râușor, pentru a a găsi pe femeia de 34 de ani, rătăcită. Aceasta era cu un autoturism, pe un drum de exploatare forestieră. La căutare s-a alăturat și viceprimarul comunei, iar după un timp femeia a fost găsită departe de punctul de acces pe drumul forestier, fără să necesite îngrijiri medicale.

Femeia de 34 de ani s-a deplasat cu autoturismul pe un drum forestier în comuna Berevoesti , mai sus de Cabana Bârlogul Lupilor. Aceasta s-a deplasat foarte mult pe drumul forestier, un drum foarte greu practicabil. Şansa de a fi fost găsită a apărut aunci când femeia a fost descoperita de niște ciobani de la o stână din apropiere, cu puțin timp înainte sa ajungă echipajul SMURD. A Intervienit un echipaj cu o autospecială și un echipaj SMURD de la Detaşamentul din Câmpulung.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie