9.4 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

O nouă avertizare de vânt puternic!

Alte Știri

Potrivit Administraţiei naţionale de Meteorologie, începând de astăzi, ora 20:00, până miercuri, la ora 20:00, va fi în vigoare atenţionarea Cod galben de intensificări ale vântului şi zăpadă spulberată în zona montană înaltă, unde vântul va prezenta intensificări cu rafale ce vor depăşi 80 – 100 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Vor fi afectate zone din judeţele: Maramureş, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Mureş, Harghita, Bacău, Covasna, Braşov, Vrancea, Buzău, Prahova, Sibiu, Argeş, Vâlcea, Alba, Gorj, Hunedoara, Bihor, Caraş-Severin şi Cluj.

Meteorologii au realizat prognoza vremii până pe 23 februarie. Potrivit acesteia, în prima jumătate a intervalului temperatura va avea valori maxime, în medie de 8…9 grade Celsius, iar pentru săptămâna 17-23 februarie, în general de 12…13 grade.

În ziua de 18 februarie se pot atinge maxime în jur de 16 grade, caracterizând o vreme mult mai caldă față de normalul perioadei. Media minimelor va înregistra variații de la o noapte la alta, în general, între -3 și 1 grad.

După 18 februarie vor fi minime termice predominant pozitive. Trecător se vor semnala precipitații slabe cantitativ în până pe 12 februarie, dar și în ziua de 14 februarie. Pentru a doua săptămână de prognoză probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie