19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

La 74 de ani a rămas fără acoperiş deasupra capului!

Alte Știri

La 74 de ani, o femeie din Câmpulung, a rămas fără un acoperiș deasupra capului.
Focul a pornit în zona Calea Pietroasa, la una dintre casele bätrânești din zonä.


Flăcările au acoperit casa în totalitate, iar femeia de 74 de ani a reușit să iasä din casa cuprinsă de foc, cu greu, īnsă din fericire, nu a pățit nimic.
Pompierii musceleni au intervenit rapid, iar focul a fost izolat și stins destul de rapid, însă din căsuța bătrânei nu a mai rămas nimic.


Femeia a mai avut un necaz cu ceva timp în urmă când i s-a mai aprins casa odată, īnsă nu a fost distrusă în totalitate.
După ce s-a aflat cu casa scrum, femeia a mai avut o problemă, nu-și mai găsea pisiscuțele care-i erau ca niște copii, probabil speriate au fugit.


Acum bătrâna care este singură pe lume, va dormi la o prietenă din zonă, însă la primăvară, va trebui ca femeia să fie ajutată să-și refacă cuibul.


Cum pensia bătrânei este mică, ar fi bine să ne unim și să o ajutăm pe aceasta sä-și refacă căsuța unde să-și ducă zilele pe care le mai are, într-un cuib numai al ei.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie