17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Sechestrată de fostul concubin…

Alte Știri

Un bărbat din Câmpulung a primit mandate de arsetare pentru 30 de zile după ce şi-a sechestrat fosta concubină în apartamenttul acesteia.

Carmen N. de 48 de ani din municipiu a avut o relaţie cu un bărbat de 43 de ani, Cătălin Ion C. Cum bărbatul era deosebit de agresiv, femeia a decis să-şi vadă de viaţa ei singură, aşa ca s-au separate, numai că Ion Cătalin C., nu a rezistat prea mult până a intrat din nou în belea, din nou pentru că acesta avusese o interdicţie de a se mai apropia de femeie, însă interdicţia expirase în luna decembrie 2019.

Acum Cătălin a comis-o din nou, s-a dus la uşa femeii şi după insistenţe, a reuşit să intre în  casa femeii, unde a stat până a doua zi, iar Carmen nu a mai putut nici măcar să răspundă la telefon, de ieşit din casă nici nu se mai putea pune problema.

A ţinut-o sechestrată în locuinţă până a doua zi, când mama femeii, îngrijorată că fiica nu-i răspunde la telefon, a sunat insistent. I-a răspuns Cătălin C. şi ştiind cât este de agresiv bărbatul, bătrâna şi-a sunat nepotul. La rândul său fiul a sesizat poliţia, spunând că mama lui se află într-o situaţie critică. Când s-au dus la uşă oamenii legii l-au găsit pe Cătălin C. în casă.

Femeia le-a povestit ce a păţit şi bărbatul a fost reţinut. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă, iar instanţa a admis cererea. Bărbatul a primit mandat pentru 30 de zile. 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie