33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

A apărut o nouă companie de unde poți cumpăra RCA-uri foarte ieftine

Alte Știri

A apărut o nouă companie de unde poți cumpăra RCA-uri foarte ieftine. Șoferii din România sunt obligați să aibă asigurare auto RCA pentru orice mașină. ASF a anunțat că polițele pot fi cumpărate acum de la o nouă companie.

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a acordat aprobarea pentru ca Eazy Asigurări SA, acționarii săi principali și personalul de conducere desemnat să funcționeze ca societate de asigurări și să furnizeze asigurări auto RCA.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

A apărut o nouă companie de unde poți cumpăra RCA-uri foarte ieftine

D. Craig Holding deține o participație substanțială în Eazy Insurance. În același timp, Sacha Dragic și Augusta Dragic fiind acționari importanți în cadrul D. Craig Holding.

Eazy Insurance a primit autorizația de a oferi diverse categorii cheie de asigurări generale, cum ar fi CASCO, asigurări de locuință și asigurări de sănătate.

În plus, Consiliul de Administrație al Autorității a emis autorizația pentru oferirea de asigurări RCA, după cum se arată într-un comunicat de presă. Anterior, ASF își declarase intenția de a recomanda Guvernului o nouă extindere a limitei maxime de preț pentru asigurarea de răspundere civilă auto (RCA). În cazul în care va fi aprobată, aceste plafoane de preț vor rămâne în vigoare până la 10 ianuarie 2024.

Tarifele pentru asigurarea auto RCA au fost oprite începând cu 11 aprilie 2023, ca răspuns la falimentul Euroins. Această înghețare a tarifelor este programată să rămână în vigoare pe o durată de șase luni, încheindu-se la 10 octombrie 2023.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie