A avut loc revederea promoției 2009, după 10 ani la USH! VIDEO

A avut loc revederea promoției 2009, după 10 ani la USH! VIDEO

A avut loc revederea promoției 2009 la USH! Vineri, 13 decembrie 2019, la Facultatea de Științe Economice din Câmpulung s-a desfășurat un dublu eveniment: ”Bun venit la USH” adresat studenților din anul I de la specializarea Contabilitate și informatică de gestiune și în același timp, promoția 2009 s-a reîntâlnit după 10 ani de la absolvire.

Au fost prezenți absolvenți ai promoției 2009 de la specializările:
-Contabilitate și informatică de gestiune curs ZI și FR;
– Administrarea afacerilor.

După intonarea Imnului Gaudeamus, într-o atmosferă festivă, absolvenții promoției 2009 au răspuns ”prezent la strigarea catalogului” și, rând pe rând, au subliniat importanța vocației, neobosita perfecționare, despre cimentarea unor prietenii sau întemeierea unei familii.

Totodată, absolvenții prezenți la eveniment au adresat îndemnuri studenților din anul I, cu scopul de a-i motiva și de a-i conștientiza în privința studiului individual, a prezenței la cursuri sau despre importanța obținerii diplomei de economist.

Cadrele didactice și-au amintit la rândul lor, în discuția cu absolvenții, de momente inedite, din timpul cursurilor sau de la examene.

În acest timp, studenții din anul I, au completat un mini test din domeniul economic, pe baza căruia au fost selectați doi câștigători și au fost premiați cu titlul de ”Miss boboc 2019” și ”Mister boboc 2019”.
După eveniment, cadrele didactice, absolvenții promoției 2009 și studenții din anul I, au realizat o serie de fotografii în Clubul Studențesc și au împărtășit diverse impresii.

About The Author

Related posts