a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

A dat spargerea într-un magazin din centrul orașului

Alte Știri

A dat spargerea într-un magazin din centrul orașului. A forțat ușa de la intrare. A pătruns în magazin și a furat mai multe telefoane și o tabletă, după care a dispărut.

Așa a spart un minor un magazin de telefoane situat în centrul Piteştiului în noaptea de vineri spre sâmbătă. A fost prins după ce camerele de supraveghere l-au dat de gol!

A dat spargerea într-un magazin din centrul orașului

Spargerea a fost dată în noaptea de 4 spre 4 februarie, la un magazin din centrul Piteștiului. Minorul în vârstă de 17 ani, originar din comuna Calopăr, județul Dolj, locuieşte fără forme legale în cartierul piteştean Războieni. Se pare că studiază la un liceu din localitate de mai mulți ani.

Acesta a forțat ușa și a intrat în magazin. A pus mâna pe patru telefoane şi o tabletă şi a ieșit. S-a mişcat foarte repede, dar cu toate acestea camerele de supraveghere l-au surprins. În baza imaginilor, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au reuşit să-l identifice.

În urma cercetărilor, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, minorul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției. Bunurile sustrase, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, au fost recuperate și restituite reprezentantului persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Minorul este cunoscut de oamenii legii, fiind cercetat şi în alte dosare de furt.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie