25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Tupeul nebun al unui camionagiu. E șocant!

Alte Știri

Tupeul nebun al unui camionagiu. E șocant! Timp de peste 12 ani, un bărbat din comuna Albota a avut profesia de șofer profesionist. Chiar în ciuda faptului că avea permisul de conducere anulat din anul 2014, în urma unei sentințe judecătorești.

Culmea este că bărbatul a obținut, ilegal, de la Autoritatea Rutieră Română un card tahograf și atestat astfel putând să lucreze pe TIR. O vreme bărbatul a făcut curse în afara ţării, circulând cu un permis fals.

Tupeul nebun al unui camionagiu. E șocant!

Un accident declarat ca fiind tamponare, a dus la o descoperire uluitoare. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au fost seizați în luna ianuarie 2022 că la Albota a avut loc o tamponare.

Un autoturism lovise un cap de pod și, potrivit declarațiilor șoferiței, nimeni nu fusese rănit. În timpul cercetărilor, oamenii legii au observat însă că în mașină erau urme de sânge.

Ce au descoperit întrece orice imaginație

Polițiștii au stabilit că mașina implicată nu a fost condusă de femeie ci de soțul ei, Ionuț N., de 42 de ani, din Albota, Bărbatul nu era singur în mașină, ci cu doi bărbați. A pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, moment în care ambii pasageri au fost răniți.

Ionuț N. i-a convins pe cei doi să declare la spital că au fost victimele unor accidente casnice. Unul dintre pasageri a fost grav rănit, având nevoie de 80 de zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au mai stabilit că după accident mașina a fost luată de la locul faptei, în încercarea de a se șterge urmele, iar femeia s-a prezentat la Poliție pentru a obține autorizația de reparații, la îndemnul soțului care i-a cerut să ia totul asupra ei.

Ulterior, unul dintre bărbații răniți a recunoscut că a fost pus de Ionuț N. să mintă și a făcut plângere împotriva șoferului care l-a rănit. Continuarea o găsiți AICI.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Condimentul de 3 LEI, din bucătărie care curăță orice pată

Condimentul de 3 LEI, din bucătărie care curăță orice pată. Puține persoane știu însă cum să îl folosească. Ce...

Alte știri din aceeași categorie