A fost soacră mică, apoi s-a sinucis…

A fost soacră mică, apoi s-a sinucis…

A fost soacră mică, apoi s-a sinucis…

O femeie de 52 de ani din Câmpulung a decis să încheie conturile cu viaţa spânzurându-se. Aceasta a fost soacră în urmă cu doar o săptămână, iar acum a trecut la cele veşnice.

Femeia de 52 de ani era căsătorită şi avea două fiice. Vecinii spun că nu ar fi observant ceva în neregulă la femeia în cauză.

“Era o vecină în regulă. Nu ştiu să fi avut vreo problem. Era liniştită. Avea două fete. Pe una a măritat-o acum o săptămână. Nu dădea vreun semn că ar fi avut probleme. A găsit-o un vecin aici la blocuri la Pescăreasa. Era spânzurată într-o anexă. Nu ştiu ce să cred. Poate avea ceva care să o facă să se sinucidă”, spune o vecină.

“A găsit-o omul ăla acolo în magazia aia. Eu din câte ştiu, dar nu de la familie, de la nişte prieteni ail or, ar fi fost în depresie săraca. Nu ştiu din ce cauză pentru că omul se purta bine cu ea, era bun. Ei ştiu ce era acolo în casa. Pe afară se poarta toţi bine, dar Dumnezeu ştie ce e în casa lui”, a spus o altă vecină.

Din spusele martorilor, femeia de 52 de ani please la magazinul din cartier. Cel puţin aşa a spus familiei. Tot vecinii mai spun că ştiu de la rude că ar fi avut o depresie şi că ar mai fi încercat să se sinucidă.

“A mai avut tentative, însa a fost salvată la timp. Acum, a căzut în mâna răului şi a reuşit să se omoare. Păcat de ea…”, spune o vecină.

Soțul femeii nu își explică motivul pentru care aceasta ar fi recurs la acest gest extreme. Rude ale femeii spun că ar mai fi recurs la astfel de gesturi necugetate.

La faţa locului au ajuns poliţiştii musceleni şi au demarat cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii acestui eveniment nedorit. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transferat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

About The Author

Related posts