A furat o maşină și a ajuns în pământ…
A furat o maşină și a ajuns în pământ…

A furat o maşină și a ajuns în pământ…

A furat o maşină și a ajuns în pământ…Nu a redus viteza la barieră şi a produs un accident, care i-a adus moartea! Cam aşa s-ar putea descrie riscul la care s-a expus un bărbat, care nu avea permis şi care a luat maşina unui amic, şi a plecat la drum!

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 74 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de deplasare, de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Băilești, judetul Dolj.


Bărbatul de 74 de ani a fost preluat de echipaj medical și transportat la spital, unde a decedat. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.


Totodată, din primele verificări a rezultat că bărbatul decedat nu figurează ca deținător de permis de conducere.


Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și ucidere din culpă, conform art. 335 și 192 din Codul Penal.

About The Author

Related posts