A încălcat ordinul de protecţie şi a fost reţinut!
A încălcat ordinul de protecţie şi a fost reţinut!

A încălcat ordinul de protecţie şi a fost reţinut!

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, apropiindu-se din nou de soția sa și lovind-o.

În ziua de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Poboru, județul Olt, care avea emis împotriva sa un ordin de protecței, de către Judecătoria Câmpulung.


Bărbatul ar fi lovit-o pe soția sa, de care este despărțit în fapt, provocându-i leziuni ușoare.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că acesta ar fi încălcat și anterior interdicțiile stabilite prin ordinul de protecție, prin aceea că s-ar fi apropiat de femeie, fără însă a o lovi.


În baza celor constatate, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecţie, conform Legii 217/2003, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie conform art. 199 raportat la art.193 din Codul Penal.


După administrarea probatoriului, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About The Author

Related posts